Inchidere terasa Baia Mare

Inchideri Terase Baia Mare - REAL BBC CARGO SRL

Inchidere terasa Baia Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inchidere terasa Baia Mare: Inchideri Terase Baia Mare - REAL BBC CARGO SRL.

REAL BBC CARGO SRL - INCHIDERI TERASE BAIA MARE - 0752.066.919

INCHIDERI TERASE - FOISOARE - BALCOANE CU FOLIE TRANSPARENTA

PERGOLE | MARCHIZE | COPERTINE | FOLIE TRANSPARENTA CU CAPSE SAU BUTONI 

FOLIE TRANSPARENTA CU PRINDERE SIMPLA PE BRIDE SAU PE RULOU MANUAL / AUTOMATIZAT CU TELECOMANDA

Confectionam folie transparenta cu prindere simpla pe bride sau pe rulou manual / automatizat cu telecomanda din materiale de calitate superioara la preturi avantajoase si design deosebit. Foliile transparente sunt ideale pentru proprietatile private, dar si pentru cafenele si restaurante cu terase in aer liber sau amenajarea spatiilor pentru fumat.

inchideri terase transparente zalau

Oferim servicii de cea mai buna calitate. Gama variata de culori atat pentru folii, cat si pentru intarituri. Avem disponibile si in varianta cu crystal ignifug, care nu intretine arderea,nu degaja fum toxic si opreste raspandirea flacarilor in afara perimetrului.

inchideri terase foisoare copertine baia mare

inchideri terase foisoare folie transparenta baia mare

Indiferent de anotimp, este important ca prelata pe care o alegi pentru terasa ta sa poata face fata la orice provocare meteorologica, indiferent de anotimp. Mai mult, confortul clientilor este de asemenea un factor important, indiferent de sezon. In cazul hotelurilor, copertina trebuie sa fie adaptata nevoilor, designului general, dar si utila si rezistenta. Conteaza pe noi pentru asta.

Inchiderea terasei dumneavoastra poate aduce multe beneficii si in acest articol vom discuta despre acest lucru, precum si despre modalitatile de inchidere. Daca alegeti sa va protejati terasa trebuie sa stiti ca este o modalitate foarte buna, deoarece va v-a ajuta pe tot parcursul anului, nu doar in lunile in care caldura poate fi insuportabila.

Folia transparenta de tip cristal/krystal, aceasta folie se foloseste in general pentru inchiderea teraselor/foisoarelor sau balcoanelor. Acest accesoriu este esential pentru protectia terasei pe timp de vara, iarna sau toamna. Aceasta folie este recomandata sa se foloseasca pentru inchideri cu capse si bride/ rulou de folie cu rulare pe tambur sau folie incasetata in ghidaje de aluminiu.

Avantajele foliei pentru terase tip cristal:

  • Protejeaza impotriva intemperiilor (vant, ploaie sau zapada)
  • Usor de manevrat si de depozitat
  • Design futurist pentru terasa/foisor sau balcon
  • Folia transparenta se recomanda sa fie prelucrata prin aparatura de inalta frecventa (CIF), pentru a putea beneficia de toate avantajele pe care aceasta folie pentru inchideri de terase o ofera. Folia cristal poate sa fie folosita cu succes ca pereti antivant.

SERVICII SI PRODUSE

  • inchideri terase, foisoare, balcoane, baruri, restaurante, filigorii cu folie transparenta orice dimensiune ce permit deschiderea totala sau partiala, ce protezeaza impotriva ploilor zapezilor si vantului puternic
  • sistem de inchidere cu capse si bride – de obicei montajul se face pe structuri de lemn
  • sistem de inchidere tip rulou pentru balcoane, terase actionate manual sau electric
  • montaj copertine, pergole, marchize, prelate
  • rulouri exterioare
  • masuratori - transport - montaj - garantie