Inchidere terasa Chiajna

West Plast Distribution - Inchideri Terase Chiajna

Inchidere terasa Chiajna reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inchidere terasa Chiajna: West Plast Distribution - Inchideri Terase Chiajna.

WEST PLAST DISTRIBUTION -  INCHIDERI TERASE - 0761.431.743

INCHIDERI TERASE - FOISOARE - BALCOANE CU FOLIE TRANSPARENTA

CU SISTEM INCHIDERE RETRACTABIL, CU CAPSE SI BRIDE

RULOURI TRANSPARENTE NECASETATE SIMPLE, PE MANIVELA SAU AUTOMATE

RULOURI FOLIE TRANSPARENTA CU CASETA SI GHIDAJE

COPERTINE SI MARCHIZE RETRACTABILE

PRODUCTIE PUBLICITARA BUCURESTI - ILFOV

inchideri-terase-sector-3-bucuresti-ilfovWest Plast Distribution va pune o dispozitie o gama variata pentru inchiderea terasei /foisorului dvs mai exact cu:

Sistem de inchidere terasa cu folie transparenta capse si bride

Acest sistem este cel mai folosit pentru inchiderea spatiilor semi-deschise, terase, foisoare,restaurante, hoteluri, cafenele. Pot fi produse in forma dorita de client, in functie de conditiile spatiului. Sunt sisteme de protectie fixe impotriva intemperiilor. Au cel mai simplu montaj dintre toate tipurile de rulouri transparente. Sunt produse foarte practice de inchidere si protectie a spatiilor cu rolul de petrecere a timpului in aer liber. Astfel, acestea devin functionale tot timpul anului, prin izolarea inalta impotriva tuturor intemperiilor (vant puternic, precipitatii, ninsori).

Acest tip de rulouri transparente este singurul model fix. Deoarece are cel mai simplu si rapid montaj dintre toate tipurile de pereti antivant, ruloul cu capse si bride poate fi montat sau demonta.

Montajul se realizeaza prin plasarea bridelor in interiorul capselor si prin rotirea acestora la 90ᵒ. Structura acestor rulouri este formata din cristal transparent cu intaritura pe margine. Capsele sunt aplicate pe margine la distanta mica unele fata de altele. Atat acest aspect, cat si intaritura contribuie la rezistenta foarte inalta a produselor.

Rulouri folie necasetate simple pe manivela sau automate

Aceste rulouri de folie necasate reprezinta unul dintre cele mai simple, dar si eficiente, sisteme de inchidere a unei terase. Acestea dispun de o folie transperanta cu o grosime de aproximativ 0,8 mm, o intaritura din poliplan de 50 de cm pe margine, un sort pentru preluarea apei si carlige pentru prinderea contragreutatii. Aceste rulouri folie necasate sunt actionate fie manual,cu ajutorul unei manivele, fie automat, cu ajutorul unei telecomenzi. Lipirea ruloului folie necasata se va face cu ajutorul curentului de inalta frecventa cu poliplan de intarire pe margine.

Rulouri folie casetate.rulouri-transparente-folie-sector-3
Rulourile cu folie transparenta casetate sunt compuse din rulou folie transparenta acoperit cu o caseta de aluminiu. Folia transparenta gliseaza prin ghidaje de aluminiu si se prind in partea de jos in 2 bolturi de blocare. Actionarea se poate face manual cu manivela sau cu ajutorul unui motor cu telecomanda.

Rulourile transparente necasetate sunt sisteme de inchidere pentru terasa, foisoare, balcoane cu rulare a foliei in plan vertical. Ele reprezinta solutia eficienta pentru inchiderea suprafetelor pe timp de ploaie sau zapada acestea fiind actionate foarte usor cu ajutorul unei manivele sau actionate electric.

Sunt utilizate atat pentru protectia teraselor restaurantelor, cafenelelor, hotelurilor, cat si pentru izolarea de intemperii a balcoanelor caselor, sunt eficiente si discrete in acelasi timp. Rulourile transparente necasetate sunt solutia economica si eficienta de inchidere pentru spatii comerciale, terase, balcoane, foisoare, structuri metalice, etc.

Modalitate de prindere / Accesorii sistem:

  • 2 talpi metalice (stanga, dreapta) – fixare in partea de sus
  • 2 carlige aluminiu – fixare in partea de jos
  • teava de 1 tol pentru buzunar
  • 1 manivela
  • folie transparenta de 0,8 mm grosime

Rulourile transparente incasetate sunt foarte utile in cadrul teraselor restaurantelor si cafenelelor. Va oferim servicii de inchideri terase si balcoane cu rulouri transparente casetate care ofera o solutie eficienta de inchidere pentru spatii comerciale, terase, foisoare, structuri metalice, balcoane etc.

Beneficiile rulourilor transparente incasetate sunt foarte mari pentru afacerea dvs.: protectie impotriva intemperiilor cat si pentru maximizarea veniturilor in perioadele de toamna, iarna si primavara. Din punct de vedere estetic, rulourile transparente incasetate au un design simplu si elegant iar caseta de stocare a acestora este foarte discreta si eleganta.

Strangerea se realizeaza foarte usor prin actionarea manula (cu manivela) cat si electrica (cu motor) cu telecomanda. Cele mai importante avantaje ale rulourilor transparente incasetate sunt:

  • durata de viata indelungata (minim 5 ani)
  • flexibilitatea

Rulouri folie transparenta cu caseta si ghidaje
Rulourile cu folie transparenta casetate sunt compuse din rulou folie transparenta acoperit cu o caseta de aluminiu. Folia transparenta gliseaza prin ghidaje de aluminiu si se prind in partea de jos in 2 bolturi de blocare. Actionarea se poate face manual cu manivela sau cu ajutorul unui motor cu telecomanda.

Daca vreti sa va bucurati de terasa sau foisorul dvs. si in zilele cu vreme urata, atunci acest sistem de inchidere cu folie transparenta se va ridica la asteptarile dvs. Un sistem simplu de folosit, elegant, discret si foarte eficient in etanseizarea terasei, tot sistemul este confectionat din aluminiu acesta avand o forma eleganta si se poate comanda in culoarile de alb si maro, caseta este vopsita in camp electrostatic, un procedeu care asigura rezistenta mare in utilizare.

Folia transparenta are o grosime de 0,8 mm, pe margine aceasta ruleaza prin niste ghidaje ce sunt prevazute cu perii pentru etansare si izolare optima. In partea de jos a foliei este prins un profil ce are rol de a intinde foarte bine folia si acesta este prevazut cu un sort sau cu o garnitura de etanseizare.