Inchidere terasa Corbeanca

Inchidere Terasa Corbeanca - Best Sun Cover

Inchidere terasa Corbeanca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inchidere terasa Corbeanca: Inchidere Terasa Corbeanca - Best Sun Cover.

BEST SUN COVER - 0749.532.632

INCHIDERI TERASE - FOISOARE - BALCOANE CU FOLIE TRANSPARENTA

SISTEME DE INCHIDERE CU CAPSE SAU BRIDE

PRELATE CAMIOANE | PRELATE CORTURI | PRELATE TERASE | USI ACCES

COPERTINE - PERGOLE RETRACTABILE

inchideri terase ilfov corbeanca.jpg

Best Sun Cover comercializeaza o gama varianta de prelate, de la prelatele de mici dimensiuni, pentru acoperirea semiremorcilor, pana la prelate de mari dimensiuni, pentru acoperirea suprafetelor de teren de intemperii. Totodata, va oferim si servicii complete de realizare si/sau montare a acestora.

Prelatele cofectionate din materiale de calitate, cu o gama larga de culori si pot fi personalizate prin tipar digital, serigrafie sau autocolant, in functie de cerintele clientului. Materialul pvc utilizat pentru prelata are o insertie rezistenta, ceea ce ii confera o durabilitate mare in timp.

Cele mai populare solutii de inchideri terase cu pereti transparenti sunt folie terasa si rulourile transparente. Realizam inchideri de terase, balcoane, foisoare cu plastic transparent, folie transparenta, geam glisant, o solutie ideala pentru spatiile exterioare care trebuiesc inchise temporar. Rulourile cu folie transparenta pentru terase si balcoane sunt foarte rezistente, nu se rup la vant indiferent de intensitate.

inchideri terase balcoane foisoare cernica corbeanca.jpg

Ruloul cu capse si bride are cel mai simplu si rapid montaj dintre toate tipurile de pereti antivant, poate fi montat sau demontat cu usurinta. Montajul se realizeaza prin plasarea bridelor in interiorul capselor si prin rotirea acestora la 90ᵒ. Structura acestor rulouri este formata din cristal transparent cu intaritura pe margine. Capsele sunt aplicate pe margine la distanta mica unele fata de altele. Atat acest aspect, cat si intaritura contribuie la rezistenta foarte inalta a produselor.

Panoul transparent cu bride si capse este compus din folie transparenta cunoscuta si sub numele de folie cristal, lipita la o temperatura de 520 grade croit la dimensiunea necesara, cu capse ovale pe banda de rigidizare. Panoul se fixeaza prin introducerea pe capsele existente si rotirea bridei de nylon, bride care sunt fixate in prealabil pe constructia existenta. Panourile sunt detasabile in perioada de vara.

copertine chitila corbeanca ilfov.jpg

Detalii tehnice:

  • plastic transparent(folie crystal) grosime 0,8mm;
  • tratament folie anti U.V protecție la casare;
  • rezistenta la interperii;
  • rezistenta folie la temperaturi +50 grade celsius / -48 grade celsius
  • banda de rigidizare poliplan

Folia transparenta de tip Cristal, aceasta folie se foloseste in general pentru inchiderea teraselor/foisoarelor sau balcoanelor. Acest accesoriu este esential pentru protectia terasei pe timp de vara, iarna sau toamna. Aceasta folie este recomandata sa se foloseasca pentru inchideri cu capse si bride/ rulou de folie cu rulare pe tambur sau folie incasetata in ghidaje de aluminiu.

Ruloul transparent este compus din axul pe care se ruleaza folia transparenta cunoscuta si sub denumirea de folie cristal, actionat de mecanism cu manivela, suporti de prindere si contragreutate in partea de jos - ancorata cu 2 carlige.

Avantajele foliei pentru terase tip cristal:

  • Protejeaza impotriva intemperiilor (vant, ploaie sau zapada)
  • Usor de manevrat si de depozitat
  • Design futurist pentru terasa/foisor sau balcon
  • Folia transparenta se recomanda sa fie prelucrata prin aparatura de inalta frecventa (CIF), pentru a putea beneficia de toate avantajele pe care aceasta folie pentru inchideri de terase o ofera. Folia cristal poate sa fie folosita cu succes ca pereti antivant.

SERVICII SI PRODUSE

Inchideri terase cu folie transparenta

Copertine mobile tip: tenda, marchize, pergole

Prelate camioane, prelate corturi, prelate terase

Firma noastra ofera o gama larga de materiale pvc (disponibile in stoc, in diferite latimi si culori) si accesorii pentru prelate camion, acoperiri piscine si foisoare, copertine, tipar digital si multe alte aplicatii.

Usi Acces

Copertinele sunt cel mai bun stop in fata caldurii (ajuta aerul conditionat sa lucreze mult mai lejer, economisind astfel energia electrica). Protejaza mobilierul de razele puternice ale soarelui (evitand astfel decolorarea timpurie a acestora).