Inchidere terasa Domnesti

Inchideri Terase Domnesti - Rulouri Aluminiu - Rulouri Pro

Inchidere terasa Domnesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inchidere terasa Domnesti: Inchideri Terase Domnesti - Rulouri Aluminiu - Rulouri Pro.

RULOURI PRO - INCHIDERI TERASE - 0799.083.247

INCHIDERI TERASE - FOISOARE - BALCOANE CU FOLIE TRANSPARENTA

SISTEME DE INCHIDERE CU CAPSE SAU BRIDE

RULOURI EXTERIOARE - RULOURI ALUMINIU - USI DE GARAJ DE TIP RULOU - MANUALE SAU AUTOMATE

 Cele mai populare solutii de inchideri terase cu pereti transparenti sunt folie terasa si rulourile transparente. Realizam inchideri de terase, balcoane, foisoare cu plastic transparent, folie transparenta, geam glisant, o solutie ideala pentru spatiile exterioare care trebuiesc inchise temporar. Rulourile cu folie transparenta pentru terase si balcoane sunt foarte rezistente, nu se rup la vant indiferent de intensitate.

inchideri terase folie transparenta rulouri bucuresti-ilfov

 

   

Ruloul cu capse si bride are cel mai simplu si rapid montaj dintre toate tipurile de pereti antivant, poate fi montat sau demontat cu usurinta. Montajul se realizeaza prin plasarea bridelor in interiorul capselor si prin rotirea acestora la 90ᵒ. Structura acestor rulouri este formata din cristal transparent cu intaritura pe margine. Capsele sunt aplicate pe margine la distanta mica unele fata de altele. Atat acest aspect, cat si intaritura contribuie la rezistenta foarte inalta a produselor.

terase folie transparenta rulou voluntari

Panoul transparent cu bride si capse este compus din folie transparenta cunoscuta si sub numele de folie cristal, lipita la o temperatura de 520 grade croit la dimensiunea necesara, cu capse ovale pe banda de rigidizare. Panoul se fixeaza prin introducerea pe capsele existente si rotirea bridei de nylon, bride care sunt fixate in prealabil pe constructia existenta. Panourile sunt detasabile in perioada de vara.

Detalii tehnice:

 • plastic transparent(folie crystal) grosime 0,8mm;
 • tratament folie anti U.V protecție la casare;
 • rezistenta la interperii;
 • rezistenta folie la temperaturi +50 grade celsius / -48 grade celsius
 • banda de rigidizare poliplan

Folia transparenta de tip Cristal, aceasta folie se foloseste in general pentru inchiderea teraselor/foisoarelor sau balcoanelor. Acest accesoriu este esential pentru protectia terasei pe timp de vara, iarna sau toamna. Aceasta folie este recomandata sa se foloseasca pentru inchideri cu capse si bride/ rulou de folie cu rulare pe tambur sau folie incasetata in ghidaje de aluminiu.

inchideri terase bucuresti ilfov voluntari

rulouri_transparente_ilfov voluntari

Ruloul transparent este compus din axul pe care se ruleaza folia transparenta cunoscuta si sub denumirea de folie cristal, actionat de mecanism cu manivela, suporti de prindere si contragreutate in partea de jos - ancorata cu 2 carlige.

Avantajele foliei pentru terase tip cristal:

 • Protejeaza impotriva intemperiilor (vant, ploaie sau zapada)
 • Usor de manevrat si de depozitat
 • Design futurist pentru terasa/foisor sau balcon
 • Folia transparenta se recomanda sa fie prelucrata prin aparatura de inalta frecventa (CIF), pentru a putea beneficia de toate avantajele pe care aceasta folie pentru inchideri de terase o ofera. Folia cristal poate sa fie folosita cu succes ca pereti antivant.

SERVICII SI PRODUSE

Executam rulouri din folie transparenta profesionala pentru inchideri terase, foisoare, balcoane, baruri, restaurante, filigorii.


 • Marginea poate fi de culoare alb, crem, verde, albastru, maro, negru, gri.
 • Capse si bride
 • Rulouri cu manivela
 • Montajul este inclus in pret

Montaj rulouri exterioare

Usi de garaj de tip rulou

 

Usile de garaj tip rulou sunt recunoscute pentru fiabilitatea si siguranta lor, reprezentand alegerea ideala in echiparea garajului dvs.

Usor de montat si de utilizat zi de zi, acestea pot fi folosite in diferite contexte, de la obisnuitul rol de usa de garaj, pana la cel de usa pentru spatiu comercial sau pentru o hala industriala.

Avantajul usilor de garaj tip rulou fata de cele sectionale consta in faptul ca toate lamelele se strang intr-o caseta care necesita si ocupa un spatiu mult mai mic (25-35 cm in fc de inaltimea ruloului), spre deosebire de cele sectionale care obtureaza tavanul si modifica semnificativ inaltimea spatiului.