Inchidere terasa Gura Humorului

Inchidere Terasa Gura Humorului - TENT IS SOLUTION SRL

Inchidere terasa Gura Humorului reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inchidere terasa Gura Humorului: Inchidere Terasa Gura Humorului - TENT IS SOLUTION SRL.

TENT IS SOLUTION SRL - 0740.123.563

INCHIDERI TERASE - FOISOARE - BALCOANE CU FOLIE TRANSPARENTA

COPERTINE - PERGOLE RETRACTABILE

PERGOLE RETRACTABILE SUPREME | PERGOLE BIOCLIMATICE AVANGARDE

SISTEME DE INCHIDERE TERASA CU STICLA SECURIZATA

Pentru a primi cu caldura persoanele dragi in spatiul tau exterior chiar si pe o vreme neprielnica, ai nevoie de rulouri transparente de la Tentis. Noi te ajuta sa iti imbunatatesti clipele speciale si tine la calitatea timpului tau cu cei dragi!

Toamna este frumoasa cand in jurul tau atatea nuante se imbratiseaza si iti bucura sufletul,dar reusesti sa protejezi atat grupul tau restrans de prieteni cat si familia,acoperindu-ti spatiul in care iti petreci cele mai frumoase momente. Veti fi feriti de temperatura si precipitatiile exterioare ,insa veti putea admira si picurii de ploaie ce vor siroi la cativa pasi de voi.

inchideri terase pergole bacau

Timpul frumos isi ia usor, usor ramas bun, in timp ce norii se aduna si acopera tot albastrul cerului. Nu putem decat sa ne bucuram si de aceasta parte a naturii, pe care o putem admira de pe o terasa, balcon sau dintr-un foisor. Le putem imbraca cu pergole retractabile, care acopera sau descopera spatiul in functie de preferinte, sticla "pliabila'' care poate servi drept laterale, ce inchid spatiul ermetic insa ofera posibilitatea de a te bucura de frumusetea mediul exterior.

De asemenea,putem folosi folii si accesorizarea tuturor produselor este la ordinea zilei (culori cat mai diverse,leduri cu lumina calda, rece, RGB).

Avem diverse metode pentru a ne adapta la schimbarile vremii, iar totodata sa servim cate putin din blandetea si trasaturile fiecarui anotimp.

Cele mai populare solutii de inchideri terase cu pereti transparenti sunt folie terasa si rulourile transparente. Realizam inchideri de terase, balcoane, foisoare cu plastic transparent, folie transparenta, geam glisant, o solutie ideala pentru spatiile exterioare care trebuiesc inchise temporar. Rulourile cu folie transparenta pentru terase si balcoane sunt foarte rezistente, nu se rup la vant indiferent de intensitate.

Inchiderile de terase sunt ideale pentru persoanele care doresc sa aiba o terasa deschisa total vara si iarna perfect inchisa. Este un sistem ideal pentru acoperirea suprafetelor verticale.

Necesitatea teraselor de a fi protejate la intemperii si folosirea cat mai mult timp in decursul anului a dus la aparitia necesitatii unor sisteme autonome verticale de protectie. Sunt folosite in special la protectia teraselor, balcoanelor, spatiilor deschise la intemperi.

Aceste sisteme de inchidere sunt fabricate dintr-un plastic transparent gros de 0.8 mm si este rezistent la ploaie, vant puternic si zapada.

Aspectuos, discret, functional, cu posibilitate de utilizare a unei folii transparente, a unui voal perforat sau simplu ca mijloc de acoperire in functie de particularitatile spatiului.

Folia transparenta de tip cristal, aceasta folie se foloseste in general pentru inchiderea teraselor/foisoarelor sau balcoanelor. Acest accesoriu este esential pentru protectia terasei pe timp de vara, iarna sau toamna. Aceasta folie este recomandata sa se foloseasca pentru inchideri cu capse si bride/ rulou de folie cu rulare pe tambur sau folie incasetata in ghidaje de aluminiu.

Ruloul transparent este compus din axul pe care se ruleaza folia transparenta cunoscuta si sub denumirea de folie cristal, actionat de mecanism cu manivela, suporti de prindere si contragreutate in partea de jos - ancorata cu 2 carlige.

Avantajele foliei pentru terase tip cristal:

  • Protejeaza impotriva intemperiilor (vant, ploaie sau zapada)
  • Usor de manevrat si de depozitat
  • Design futurist pentru terasa/foisor sau balcon
  • Folia transparenta se recomanda sa fie prelucrata prin aparatura de inalta frecventa (CIF), pentru a putea beneficia de toate avantajele pe care aceasta folie pentru inchideri de terase o ofera. Folia cristal poate sa fie folosita cu succes ca pereti antivant.