Inchidere terasa Techirghiol

Inchidere Terasa - Prelate Auto Camioane Techirghiol

Inchidere terasa Techirghiol reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inchidere terasa Techirghiol: Inchidere Terasa - Prelate Auto Camioane Techirghiol.

SIAN IMAGE MEDIA - 0742.646.243

PRELATE AUTO - PRELATE CAMIOANE - PRELATE BARCI - PRELATE DIMENSIUNI MARI

INCHIDERI TERASE - FOISOARE - BALCOANE CU FOLIE TRANSPARENTA

COPERTINE POLIPAN - UMBRIRE TERASE - VELE

Cele mai populare solutii de inchideri terase cu pereti transparenti sunt folie terasa si rulourile transparente. Realizam inchideri de terase, balcoane, foisoare cu plastic transparent, folie transparenta, geam glisant, o solutie ideala pentru spatiile exterioare care trebuiesc inchise temporar. Rulourile cu folie transparenta pentru terase si balcoane sunt foarte rezistente, nu se rup la vant indiferent de intensitate.

Inchiderile de terase sunt ideale pentru persoanele care doresc sa aiba o terasa deschisa total vara si iarna perfect inchisa. Este un sistem ideal pentru acoperirea suprafetelor verticale.

Necesitatea teraselor de a fi protejate la intemperii si folosirea cat mai mult timp in decursul anului a dus la aparitia necesitatii unor sisteme autonome verticale de protectie. Sunt folosite in special la protectia teraselor, balcoanelor, spatiilor deschise la intemperi.

prelate copertine constanta

Prelate camioane
Realizam si montam la comanda prelate camioane, prelate pentru TIR, prelate culisante. Prelatele pentru camioane sunt imbinate prin termosudura, prin incalzirea la o temperatura de 700 grade Celsius, procedeu ce le confera o rezistenta foarte mare, autovehiculele avand posibilitatea sa ruleze cu o viteza de peste 100 km/h fara ca materialul sa sufere degradari.

Caracteristici prelate camioane:

 • usoare
 • rezistente in timp
 • protejeaza marfurile contra intemperiilor
 • rezistente la razele ultraviolete
 • manipulare facila
 • asigura transportul marfurilor in conditiile legislatiei internationale sau nationale
 • costuri rezonabile
 • posibilitate de personalizare in policromie

Prelate Auto
Produsele confectionate si comercializate de noi pot avea o larga gama de culori sau pot fi inscriptionate prin tehnologii moderne, care sa garanteze realizarea atat a aspectului estetic dorit, cat si o mare rezistenta in timp a culorilor si materialelor. Pentru a rezista o perioada indelungata la eforturile la care sunt supuse si la conditiile diverse de mediu, atat materialele cat si tehnologia utilizata trebuie sa fie ireprosabile.

Sunt realizate si comercializate de compania noastra si sunt categorisite astfel:

 • prelate pentru camioane
 • prelate pentru tir, pentru remorci si semiremorci
 • prelate auto culisante (in general pentru transportul bauturilor)
 • prelate culisante pentru autobasculante
 • prelate diverse: prelata pentru piscina, pentru ambarcatiuni, acoperiri diverse

prelate copertine terase constanta

Prelate de dimensiuni mari
Prelatele de mari dimensiuni pot fi folosite la realizarea de diverse constructii temporare (corturi, pavilioane etc.), castele si saltele gonflabile.

Comercializam prelate de dimensiuni mari – prelate feroviare, prelate pentru corturi de evenimente sau pavilioane expozitionale, prelate pentru castele de joaca pentru copii etc. Aceste prelate de dimensiuni mari se preteaza si la diverse constructii temporare: corturi nunta, pavilioane de gradina. De asemenea, pot fi folosite la acoperirea diverselor obiective, la realizarea de pereti despartitori in hale sau depozite.

Prelate pentru barci
Prelatele pentru barci protejeaza salupele si barcile de soare, ploaie si de praf. Sunt prevazute cu benzi de inalta rezistenta, iar cusatura rezista in timp.

Umbrire Terase
Alegeti o metoda de umbrire foarte la moda: vele de panza. Fie ca este vorba de acoperirea unei terase, a unui colt de gradina sau a unui balcon, alegerea velelor de panza confera un aspect intim, placut si un efect spectaculos, mediteraneean.

Copertine din poliplan
O optiune pentru acoperirea spatiilor reprezinta copertina poliplan. Poliplanul folosit la executia copertinelor si teraselor se gaseste intr-o gama variata de culori putand fi personalizat prin printare sau cu autocolant decupat pe contur. Aceasta poate avea structura metalica sau din fier forjat, protejata anticoroziv, structura din inox sau din aluminiu. Copertina din poliplan poate acoperi de la suprafete de cativa metri patrati pana la sute de metri patrati. Astfel, copertina devine un produs publicitar ce are atat rol de protectie, cat si de semnalizare a unui spatiu.

Avantaje copertina poliplan
Copertina poliplan este folosita pentru protejarea unei intrari sau a unui geam de soare sau de ploaie. Acestea pot avea forme si culori diverse, potrivite cu locatia unde sunt montate. O copertina poliplan trebuie spalate periodic pentru a-si pastra aspectul.

Copertinele din poliplan au structuri metalice pretensionate cu schelet metalic din teava rectangulara, acoperite cu prelata de 650g/mp. Aceste copertine sunt destinate acoperirii spatiilor mici de deasupra usilor sau ferestrelor cu o adancime cuprinsa intre 70 si 100cm, lungimea acestora fiind nedeterminata. Structura metalica ce sta la baza copertinei trebuie sa fie sufficient de solida pentru a sustine greutatea copertinei, chiar incarcata cu zapada. Copertina poliplan se realizeaza pe teava rectangulara grunduita si vopsita, peste care se intinde poliplanul. Poliplanul este de fapt o folie PVC care are in consistenta sa insertie de fibra de sticla si plastic, ce confera o rezistenta deosebita. Avantajul prelatelor cu poliplan este acela ca se pot obtine forme deosebite atat pe suprafete mici cat si mari, dar si o coloristica diversificata.